luni, 19 decembrie 2011

O ciocolată pentru un suflet de copil!!

O ciocolata pentru un suflet de copil!!!

Societatea civilă din Baia Mare vă invită să participaţi la campania "O ciocolată pentru un suflet de copil", dăruind ciocolata preferată, 
care ulterior va aduce un zâmbet unor copii...
Campania „O ciocolată pentru un suflet de copil” a început în anul 2009. Ideea campaniei este de a le oferi celor care preţuiesc gestul dăruirii ocazia de a aduce o mică bucurie unui copil, dăruind o ciocolată, cea preferată. Ciocolata strânsă în cadrul campaniei a fost dăruită copiilor mai puţin norocoşi din judeţ.
„O ciocolată pentru un suflet de copil” a ajuns la al treilea an. Şi fiindcă trei este o cifră magică, anul acesta ne dorim să implicăm cât mai mulţi „consumatori de ciocolată”, astfel încât la final să putem aduce cât mai multe zâmbete pe feţele copiilor. Astfel, vă invităm să transformăm campania „O ciocolată pentru un suflet de copil”, într-o campanie a tuturor. Ştim că împreună putem realiza mult mai multe.
Dacă sunteţi interesaţi de campanie puteţi să ne trimiteţi un mail la adresa campanieciocolata@yahoo.ro.

În 2011, campania „O ciocolată pentru un suflet de copil” se va realiza în perioada 01.12.2011-20.12.2011.Pe această pagină vor fi trecute toate persoanele participante la campanie şi ciocolata dăruită (preferată).


Hadeţi să schimbăm lumea cu o ciocolată!

Pentru cei de la liceul economic Nicolae Titulescu ma putei cauta maine in sala C3 pt a-mi da ciocolata. Va multumesc!!!

Christmas tree!!

          Christmas tree!  


V-ati gandit cum o sa va impodobiti bradul de Craciun anul acesta? Daca nu, v-as putea ajuta cu cateva ornamente pentru brazi sau chiar brazi impodobiti.





 



sâmbătă, 17 decembrie 2011

La multi ani PrimaTV!!

La muti ani PrimaTV!!

Sunt 14 ani de cand PrimaTV aduce divertismentul in casa voastra. Cu aceasta ocazie PrimaTV s-a gandit sa elibere buletine de Prima! 
Aratele prietenilor tai ca esti  cetatean PrimaTV cu drepturi depline!




vineri, 16 decembrie 2011

Pc-ul "modern"

Pc-ul "modern"

Un proiect gandit si pus in aplicare de mine si prietenul meu Vlad.










Daca doriti si dumneavoasta sa faceti asa ceva acasa nu va garantez ca totul va iesi perfect, de exemplu mie mi s-a defectat cd-romul.

Accidentul Misterios

         Accidentul Misterios



       Un baimarean tulburat de alcool dupa ce a avut un accident cu mopedul sau, s-a gandit sa fuga de la locul accidentului si sa-si arunce mopedul intr-un rau. Acesta a fost recuperat cu ajutorul oamenilor veniti sa afle ce s-a intamplat. In cele din urma barbatul a fost adus de catre politisti la locul accidentului dupa care a fost transportat la spital si la sectia de politie.




Un obicei prost al romanilor!

"Traditia" la romani.


Oare de ce nu se termina reparatiile strazilor la tip?




    Din urmatoarea fotografie puteti remarca ca doi angajati de la drumuri stau si se odihnesc iar cel de-al treilea face munca lor, doar asta e "traditia" romanilor.Cine credeti ca este de vina pentru aceste lucruri? Va astept parile...

Se pare ca noul primar este foarte eficient!

Multumim Catalin Chereches!

       Dragi baimareni acum va puteti mandri cu cel mai mare brad de Craciun din Romania si astea datorita bunului nostru primar Catalin Chereches. Se pare ca actualul primar al municipiului Baia Mare face tot posibilul ca orasul nostru sa arate cat mai bine.Sa speram ca primarul nostru sa ne faca mai multe surprize!











            

Salut


Salut


 Ma numesc Kollar Paul, am 15 ani , sunt din Baia Mare, studiez la liceul economic Nicolae Titulescu si sunt nou pe blog.