luni, 19 decembrie 2011

O ciocolată pentru un suflet de copil!!

O ciocolata pentru un suflet de copil!!!

Societatea civilă din Baia Mare vă invită să participaţi la campania "O ciocolată pentru un suflet de copil", dăruind ciocolata preferată, 
care ulterior va aduce un zâmbet unor copii...
Campania „O ciocolată pentru un suflet de copil” a început în anul 2009. Ideea campaniei este de a le oferi celor care preţuiesc gestul dăruirii ocazia de a aduce o mică bucurie unui copil, dăruind o ciocolată, cea preferată. Ciocolata strânsă în cadrul campaniei a fost dăruită copiilor mai puţin norocoşi din judeţ.
„O ciocolată pentru un suflet de copil” a ajuns la al treilea an. Şi fiindcă trei este o cifră magică, anul acesta ne dorim să implicăm cât mai mulţi „consumatori de ciocolată”, astfel încât la final să putem aduce cât mai multe zâmbete pe feţele copiilor. Astfel, vă invităm să transformăm campania „O ciocolată pentru un suflet de copil”, într-o campanie a tuturor. Ştim că împreună putem realiza mult mai multe.
Dacă sunteţi interesaţi de campanie puteţi să ne trimiteţi un mail la adresa campanieciocolata@yahoo.ro.

În 2011, campania „O ciocolată pentru un suflet de copil” se va realiza în perioada 01.12.2011-20.12.2011.Pe această pagină vor fi trecute toate persoanele participante la campanie şi ciocolata dăruită (preferată).


Hadeţi să schimbăm lumea cu o ciocolată!

Pentru cei de la liceul economic Nicolae Titulescu ma putei cauta maine in sala C3 pt a-mi da ciocolata. Va multumesc!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu